Praat mee over het minimabeleid van gemeente Dijk en Waard

empty-wallet-unsplash-800.jpg
Door Content beheerder op 12-10-2022

Praat mee over het minimabeleid van gemeente Dijk en Waard

Maandagavond 24 oktober 2022 in buurtcentrum De Horst

Binnenkort gaat de gemeenteraad van Dijk en Waard het minimabeleid vaststellen. De fracties van de ChristenUnie, GroenLinks en de Partij van de Arbeid zetten zich in om oplossingen te bieden voor de problemen met geldzaken waar onze inwoners tegenaan lopen. Het doel van de avond is dan ook om te luisteren en in gesprek te gaan met de mensen die elke dag te maken hebben met de gevolgen van armoede.

Wij nodigen u daarom uit om uw ervaringen met ons te delen. Wat zijn uw ervaringen en welke oplossingen zou u willen voorstellen? Uw bijdragen nemen wij mee bij de behandeling van het nieuwe minimabeleid. Tweede Kamerlid Senna Maatoug zal deze avond aanwezig zijn als gastspreker.

Wij heten u graag welkom op maandagavond 24 oktober 2022 van 19:30 tot 22:00 uur In buurtcentrum De Horst, van Edenstraat 5, 1702 GW Heerhugowaard.

Aanmelden

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Wel waarderen wij het als u zich wilt aanmelden voor deze avond zodat wij weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. U kunt zich aanmelden bij Trijntje Johanne Visser:  t.visser@raaddijkenwaard.nl of 06-39773319

Praat mee over minimabeleid_SocialMedia